Omega @ Omega Live
Εκτύπωση Εκτύπωση

«ΣΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ»

Νέα κωμική σειρά στο TVONE

Αυτό το ξενοδοχείο, δεν είναι σαν τα άλλα…

 

Και δεν αναφερόμαστε στην πολυτέλεια ή την εξυπηρέτηση που προσφέρει, αλλά «ΣΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ» που γίνεται εκεί μέσα!

 

Μια κατάσταση που δεν έχει να ζηλέψει καθόλου τα όσα κωμικοτραγικά ζούμε στην καθημερινότητά μας, με τη διάφορα όμως ότι με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και το προσωπικό του θα γελάσουμε πολύ…

 

Προσωπικό το οποίο αποτελείται από αγαπημένους κύπριους ηθοποιούς και φιλοξενούμενους σε ρόλο-guest που σε κάθε αυτοτελές επεισόδιο δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και μας καθηλώνουν στο TVONE, μετατρέποντας τα βράδια μας ακόμη πιο ευχάριστα και χαρούμενα.

 

Και αν διερωτάστε αν σε αυτό το ξενοδοχείο υπάρχει κάποιος νορμάλ, η απάντηση είναι ένα «περήφανο ΟΧΙ».

 

Η νέα κωμική σειρά του TVONE, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:05

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ

Ο Τιμόθεος Πασιουρτίδης είναι ο Διευθυντής και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, το οποίο κληρονόμησε από τη μάμα του. Ένας τύπος φευγάτος, ανέμελος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και τα έχει βρει όλα έτοιμα. Προτιμά τις αμπελοφιλοσοφίες και ν' αράζει. Κι όταν επιτέλους αποφασίζει ν' ασχοληθεί με την επιχείρησή του, μόνο ζημιές προκαλεί.

 

ΔΑΝΑΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

Στην Υποδοχή συναντάμε την Σαββούλα Σάββα. Μια σύγχρονη κοπέλα που όνειρό της είναι να γίνει τραγουδίστρια και να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Τα μόνα θέματα που την απασχολούν είναι η καριέρα και ο έρωτας! Προς το παρόν την αποφεύγουν και τα δύο.

  

ΑΛΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Ο Πανίκκος Χαραλάμπους είναι ο Συντηρητής του Ξενοδοχείου, παντρεμένος και παγιδευμένος σ' έναν γάμο που δεν ήθελε ποτέ και τρία κοπελλούθκια. Κι αρκετά «κόκκινα» δάνεια.. Χρεωμένος, παντρεμένος και πνιγμένος.

 

ΕΛΕΝΗ ΣΙΔΕΡΑ

Η Δώρα Ζάκου είναι η housekeeper, παντρεμένη - Χωρισμένη θκύο φορές. Ολίγον Κουνίστρω, ολίγον φιλελεύθερη, χωρίς ιδιαίτερα ταμπού και προκαταλήψεις. Έχει μια δική της φιλοσοφία για τη ζωή.

 

ΘΕΜΙΣ ΠΠΟΛΟΥ

Η Καμαριέρα Μαρούλλα Χατζηπαρασκεύα είναι το άκρον άωτον της χωρκατοσύνης αλλά ντόμπρος και ευθύς άνθρωπος. Αξιαγάπητη με τον τρόπο της κι αυτή. Θρησκόληπτη και ένθερμη υποστηρικτής του Πάτερ Παϊσίου.

 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΡΤΑΣ

Ο Λούης Λοϊζου είναι ο γόης μπάρντεντερ του ξενοδοχείου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να "σπάσει" το ρεκόρ του Σπαλιάρα στις γυναίκες. Μιας κι έχει πάει με 3.999 γυναίκες και του υπολείπεται μία.. Κι εκεί που νόμιζε ότι είναι παιχνιδάκι να την βρει ... ακόμα την ψάχνει! Γοητευτικός, έχει τον τρόπο του να πείθει τα πλήθη.. Απίστευτα γυναικάς και εθισμένος στο σεξ.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Ο Πορτιέρης μας, ο Χριστάκης Φωτίου ένας καλοκάγαθος και καλοσυνάτος τύπος, ο οποίος πάντα γίνεται θύμα των άλλων. Μένει ακόμα στο πατρικό με τους γονείς του. Κι ονειρεύεται πως κάποτε θα γίνει μοντέλο. Του είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει έξω από παρεξηγήσεις κι' ανακατώματα. Αν και τις περισσότερες φορές είναι το θύμα.

 

ΣΟΦΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ

Η Λογίστρια μας Σοφία Ιακωβίδου, το δεξί χέρι του Τιμόθεου Πιασιουρτίδη προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα και να έχει όλους τους υπαλλήλους σούζα! Πράγμα αδύνατον! Γι' αυτό και έχει σκεφτεί ένα πρωτότυπο τρόπο να το πετύχει. Ένα πρωτοποριακό σύστημα αξιολόγησης του κάθε υπαλλήλου. Όταν κάνουν κάτι καλό τους προσθέτει ένα βαθμό.. κι όταν κάνουν κάτι λάθος τους αφαιρεί δύο.. Κάτι όπως τους βαθμούς ποινής στην άδεια Οδήγησης, έναν πράμαν!

 

ΜΑΡΙΑ ΒΟΡΚΑ

Το καστ συμπληρώνει η πιο καλής γκαρσόνα, η Ειρήνη Γιαννούκου.

 

Αυτοί είναι οι χαρακτήρες και υπόσχονται να σκορπίσουν άφθονο γέλιο μέσα από την συχνότητα του TvONE.

 

https://www.youtube.com/watch?v=J9E2TJ0sJos

 Omega Επικοινωνία